Rejsetips, guides og anbefalinger - oplev verden.

Ferier for unge – 5 festlige rejsedestinationer

0 746

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og hvis du er ung, er du sikkert i gang med at planlægge med dine venner, hvad I skal lave i sommerferien. Det er blevet rigtigt populært for unge vennegrupper at tage på ferie sammen, og derfor får I her en vejledning til fem fede rejsedestinationer, hvor I både kan nyde godt af et lækkert strandliv og et festligt natteliv.

Bulgarien: Sunny Beach

De fleste forbinder garanteret ungdomsferie med en ”sommer i Sunny Beach”, som det populære TV-program omhandlende unges drukfest i Bulgarien hedder. Sunny Beach er badeby på Bulgariens kyst, og der er altså også en grund til, at stedet af mange er kendt som det ultimative ferieparadis for unge, for her kan I opleve alt fra lækker sandstrand, skønne omgivelser, godt vejr, lave priser og festlig sommerstemning – og dermed er der altså lidt for enhver smag. Hvad mere kan unge mennesker ønske sig?

Spanien: Lloret De Mar

Et andet rigtigt populært rejsemål for særligt unge europæere, er den livlige by Lloret De Mar, som ligger på Costa-Brava kysten i Spanien. Her kan du og dine venner også nyde et afslappet strandliv om dagen, så I kan lade op til nattens mange fester. Når mørket lægger sig på, forvandles den store hovedgade i Lloret De Mar til et mix af fest, farver og godt humør, og her kan I opleve nattelivet på over 100 forskellige barer og diskoteker.

Thailand: Koh Phangan

Har I lysten og pengene til at komme lidt længere væk end Europa, er Thailand altid en sikker vinder. Særligt øen Koh Phangan er kendt for et festligt natteliv, da I her kan opleve et såkaldt ”Full moon party”. Festen startede som en gruppe turisters fejring af fuldmånen, men er siden hen blevet en af jordens største og bedste af slagsen – og det kan man altså godt forstå! Festlighederne starter omkring midnat, hvor små borde og tusinder af lamper er linet op på den hvide sandstrand. Det anslås, at mellem 10.000-30.000 mennesker deltager i festen hver eneste måned, og det skyldes blandt andet, at man kan finde en feststemning for enhvers smag – der er techno, reggae og meget mere.

Tyrkiet: Alanya

Med de lækre sandstrande, historiske ruiner og ikke mindst et pulserende og eksklusivt natteliv, er Alanya også med i toppen, når det kommer til yndede rejsedestinationer for festglade unge. Om aftenen forvandles Alanya til et sandt partymekka, og der er barer og diskoteker for alle! Derudover kan I med stor sandsynlighed opleve danske DJ’s som Kato og Morten Breum spille live, hvis I besøger stedet i sommerperioden.

Spanien: Ibiza

”Hello Party People. We’re Going to Ibiza!” synger de blandt andet I den kendte sang af Vengaboys fra 1999. Øen Ibiza på Spaniens østkyst er ikke i ligeså høj grad forbundet med fest, farver og fulde unge, som det var engang, men de festglade områder på Ibiza lever dog stadig i bedste velgående. På Ibiza kan I kombinere de festlige nætter med solbadning ved stranden i trendy omgivelser og mad i luksuriøse loungebarer. Ibiza er kendt for at holde jordens absolut største sommerfester, og hvorfor ikke deltage i festlighederne?

Leave A Reply

Your email address will not be published.