Rejsetips, guides og anbefalinger - oplev verden.

Sommerferie 2017: Her får du mest for pengene

0 1.594

Selvom du har mange rejsedrømme, er det ikke altid lige sikkert, at dine penge rækker langt nok. Når du vælger dit rejsemål, kan du derfor med stor fordel inddrage et økonomisk perspektiv i dine overvejelser, da der faktisk findes rigtig mange fantastiske og samtidig budgetvenlige steder. Du behøver ikke udelukkende at holde dig inden for Europas grænser for at undgå at overskride dit feriebudget allerede ved flybilletten, for i mange tilfælde kan det rent faktisk udlignes ved at tage leveprisen med i beslutningsprocessen. Hvis du har lyst til at lade inspirere, kan du læse med her, hvor du får tips til nogle af 2017’s ”best-value”-rejsedestinationer.

Nepal

Nepal har i de senere år været ramt af en lang række jordskælv, og det har skabt store konsekvenser får landets primære indtægtskilde: turisme. Nepal er et fattigt land, men det er så småt ved at arbejde sig ud af krisen i turistsektoren, og derfor er det et oplagt sted at besøge. Nepal har stærkt brug for dig og din pengepung, men det skal du ikke lade dig skræmme af, for landet kan til gengæld berige dig med storslået natur, en billig rejse og en hjertevarm velkomst af de lokale. Nepal er særligt en ideel destination for dig, hvis du har lyst til at prøve kræfter med trekking på en af de mange betagende og verdensberømte ruter eller har interessere i at få et indblik i den helt særlige nepalske kultur.

Marokko

Marokko er et kontrastfyldt land i Nordvestafrika. Faktisk er det kun omkring 15 kilometer vand, der adskiller Marokko fra Europa, men i Marokko får du alligevel oplevelser, du ikke finder i Europa. I Marokko lever en kontrastfyldt kultur, hvor det nye og det moderne møder det gamle og traditionelle, og derfor har du mulighed for at vælge en ferie lige efter din smag – og så endda til budget venlige priser! Foruden store unikke kulturoplevelser byder Marokko også på uforglemmelige naturoplevelser i et eksotisk klima. Marokko vil med garanti være noget for dig, hvis du ønsker at omgive dig med anderledes kulturoplevelser og en luksuriøs boutique-stemning.

Namibia

Namibia – siger det dig egentlig noget? Måske ved du ikke engang, at landet eksisterer? Der er dog mange gode grunde til at tænke på Namibia som en potentiel rejsedestination, for landet, der ligger i den sydlige del af Afrika, har masser af spændende ting at byde på! Namibia er et ideelt rejsemål i 2017, da den namibiske dollar er faldet i værdi, hvilket betyder, at du kan få mere ferie for pengene. Namibia er kendt for kilometerlange strækninger med sandduner i den namibiske ørken, men du kan også opleve de mange nationalparker, et væld af dyrearter og en spændende Atlanterhavskyst, der med sine arkitektoniske levn vidner om en fortid, som tysk kolonimagt. Namibia er stedet for dig, hvis du ønsker at opleve et land, som kun de færreste kender til, men som dog garanterer dig oceaner af gode rejseminder.

Leave A Reply

Your email address will not be published.