Rejsetips, guides og anbefalinger - oplev verden.

Træt af charterferie på Mallorca og Kreta? Tre alternative rejsemål i Europa

0 857

Danskerne har i efterhånden rigtig mange år benyttet sig af charterrejser, som er en ferieform, der blev udviklet af adskillige rejsebureauer i midten af 1900-tallet. Med charterrejserne begyndte danskernes solturisme sydpå for alvor at tage form, og de klassiske destinationer er Spanien og Grækenland. Men er du ved at være lidt småtræt af at møde et væld af charterrejsende danskere, når du er på ferie? Så læs med her, hvor du kan få inspiration til tre alternative rejsemål for din charterferie.

Sardinien

En sommerferie i Sardinien byder på autentisk stemning i den italienske ånd. Sardinien er en smuk italiensk ø i Middelhavet, og her kan du blive rig på unikke ferieminder, som du med garanti ikke vil glemme. På Sardinen har du mange muligheder for at få en afvekslende ferie. Du kan tage på cykeltur i naturskønne omgivelser eller besøge nogle af de omkringliggende øer. Du kan også spadsere rundt i de mange maleriske og enestående landsbyer, hvor du kan få et særligt indblik i Sardiniens kultur. Er du mest til afslapning ved vandet, er Sardinien også perfekt for dig, for her kan du finde smukke strande med det reneste smaragdgrønne vand og et flot undervandsliv med farvestrålende fisk og koralrev. På Sardinien kan du nyde et lækkert subtropisk klima, og så må man heller ikke glemme den fantastiske mad i det italienske køkken, som du med helt sikkert vil komme til at nyde af.

Nice

Fra Syditalien går turen nu til Sydfrankrig, hvor rivieraens perle, Nice er placeret. Nice er i sig selv en stor attraktion, hvor du kan opleve ægte Sydfransk stemning. I Nice kan du gå på opdagelse i den gamle bydel eller gå en tur langs den livlige strandpromenade og gågade, hvor du kan få sjove souvenirs eller lade dig underholde af de mange gadeartister.  Er du interesseret i kunst, har Nice også masser at byde på, og du kan blandt andet besøge et af de mange museer. I Nice finder du også en utrolig flot strand og et væld af spændende specialbutikker, cafeer og restauranter, der er med til at skabe en helt særlig stemning. Der er også mange muligheder for dagsture i området omkring Nice, og du kan blandt andet besøge byer som Cannes, St. Tropez og Monaco.

Kroatien

Kroatien er i de senere år blevet en mere og mere populær feriedestination for danskere, og det er der særlige grunde til. Kroatien inviterer dig nemlig på en ferie, hvor du har mulighed for at opleve svømmeture i krystalklart vand, spændende seværdigheder og en smag på det interessante kroatiske køkken. Derudover er Kroatien et perfekt rejsemål for dig, hvis du ønsker en billig ferie, hvor du får god valuta for pengene. I Kroatien finder du også en smuk kyststrækning med lækre badestrande, fantastiske nationalparker og et charmerende byliv. Kroatien er derfor et ideelt rejsemål for dig, hvis du ønsker en alsidig, speciel og ualmindelig skøn sommerferie i Europa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.