Gør flyveturen mere behagelig med disse tricks

Du har ventet i lufthavnen længe, og der var kø ved sikkerhedskontrollen. Benpladsen i flyet er knap, og sidemakkeren har kapret armlænet. Passageren foran dig har lænet sædet tilbage, og maden er heller ikke noget at råbe hurra for. Det er scenarier, som mange kan genkende fra flyveturen, men heldigvis kan turen gøres mere behagelig ved hjælp af nogle enkelte tricks.

Spis godt og drik rigeligt – med undtagelser

Indtag af føde og væske er vigtige ting at tage i betragtning, men du kan tage nogle hensyn, så du starter flyveturen med det bedste udgangspunkt. At nyde en kop kaffe i lufthavnen før afgang er noget, som mange flyrejsende gør, men på længere ture kan koffeinen spolere søvnen. Derfor kan du med fordel vælge en koffeinfri version, så du kan finde ro på turen. Alkohol er der også rigeligt af i lufthavnen, men alkohol virker dehydrerende, hvorfor det aldrig er en god idé at indtage det, før du skal i højderne. Sørg i stedet for at drikke rigeligt med vand, især på en lang flyvetur, da den tørre luft i flyet er med til at udtørre kroppen. Rigeligt indtag af vand kan også hjælpe på den værste jetlag, som man ofte oplever efter længere ture. Mad leveret af flyselskabet er ikke altid en garanti. Hvis du vil gardere dig mod sulten, kan du tage en sandwich eller nogle snacks med hjemmefra. Så ender du heller ikke med en knurrende mave resten af turen.

Sørg for ordentlig beklædning

Flyet kan ofte føles koldt grundet aircondition, så derfor er det en god idé at pakke sig ind, så du kan have en komfortabel tur. Det er altid lettere at tage et lag af end på. Overvej derfor at tage lange bukser og en langærmet bluse på før flyveturen. En hættetrøje fungerer også godt, da den udover at holde varme, også kan give dig lidt ro og skygge, hvis du bruger hætten. En tyk trøje kan også fungere som en hovedpude undervejs, hvis trætheden nærmer sig.

Husk hjælpemidlerne, der kan redde din flyvetur

Udover god mad, drikkelse og beklædning, kan nogle få essentielle ting også lette kvalerne ved en flyvetur. På længere ture kan en powerbank, og dermed øget batterikapacitet til mobilen, sørge for, at din mobil altid er opladet. Det giver dig god mulighed for at se film, høre musik eller lytte til lydbøger undervejs. Derfor er et par gode hovedtelefoner også en god idé at medbringe. Når søvnen for alvor trænger sig på, kan du, muligvis kombineret med en hættetrøje, tage en sovemaske på. Den lukker effektivt forstyrrende lys ude og andre bevægelser, så du har lettere ved at sove. For at øge komforten og forbedre din positur kan en nakkepude gøre underværker. Du kan se de bedste her, hvor du også kan lære mere om de forskellige typer af nakkepuder på markedet.

Fortvivl ikke, hvis flyveturen bliver forsinket

I forbindelse med rejser er der ofte variabler, som man ikke selv kan styre. Der kan være kø i lufthavnen eller strejke blandt personalet. Flyet kan være forsinket, aflyst eller overbooket, og der kan være lange udsigter, før du kan drage fordel af de forberedelser, som du har gjort dig. Hvis du skulle være så uheldig at ende i sådan en situation, kan du klikke her, hvis du vil vide mere om de rettigheder, som du har i tilfælde af forsinkelser eller aflysninger.

Kommentarer (0)
Tilføj kommentar