Få rejsen hjem i din bolig

Dette er betalt indhold af nedenstående virksomheder.

Hvordan kan du få rejsen til at være uendelig? Du er på en fantastisk rejse, og du ved, at når du igen kommer hjem, kommer du formentlig ikke til at rejse på samme rejse, over samme tidsperiode, med de samme mennesker og til samme destination – så hvad gør du? Du sørger for, at din rejse flytter med dig hjem. Det kan du gøre på flere forskellige måder. En af dem er at tømme markedet for alle de ting, du ser i det land, du er i, så du altid kan mindes stemningen og kulturen i landet. Noget andet er at finde f.eks. en fugl, der lever i det land. Det sidste er at pryde din indretning med landets kultur. 

Tøm markedet og bliv inspireret

Hvis du vælger at tømme markedet for alt, hvad de har at byde på, så gør det med en smule overvejelse. Det kan være svært at vide, hvad du ender med at få stærke følelser for om 10 år i forhold til de genstande, du finder på et marked. Der er dog nogle ting, som har det med at leve længere end andre. Det kunne f.eks. være ting, der er meget sigende for kulturen. Noget, der har en helt bestemt duft. Det kan være et mønstret stykke tøj, der siger noget om det sted, du er. Kom selv på noget lignende – med en historie. 

Det kunne også være, at du har forelsket dig i en fugl og skal finde noget fuglefoder, når du kommer hjem. For du skal have dig en papegøje. Den giver så meget liv og har været en følgesvend på din rejse. Du har set den i junglen, beundret den og blevet underholdt af den. Hvis noget skal bringe din hukommelse tilbage til tiden, hvor du dasede rundt i varmen eller gjorde ophold i et land som arbejdende i en længere periode, så er dyr og planter en fantastisk mulighed. Det bringer minderne tilbage at se farverne og høre lydene. 

Drop den minimalistiske indretning

Det sidste råd er at droppe den minimalistiske indretning, som er overalt i hele landet og vores nordlige nabolande. Indret i stedet på den måde, som de gør i det land, du savner, eller indret på din egen måde med de ting, du har med dig hjem. Så kan papegøjen stå i den ene side, og alle tingene fra de forskellige markeder med deres mønstre, sjove figurer og dufte kan stå i den anden side. Så glemmer du i hvert fald aldrig den rejse, du ikke lige kommer på foreløbigt.

Kommentarer (0)
Tilføj kommentar