Tag på sommerferie i Danmark: 3 gode muligheder for hele familien

Sponsoreret indhold.

Corona har gjort det vanskeligt for mange danskere at holde ferie, som de plejer. Med strenge rejserestriktioner og lange udsigter til frihed efter hjemkomst vælger mange at blive i Danmark under sommerens sol.

Men ferie herhjemme behøver ikke at betyde, at du skal vinke farvel til den klassiske familieferie med sjov og afslapning. Vi giver dig her tre forskellige muligheder for en fantastisk ferie i Danmark for hele familien.

Ferie til vands

Hvis ferien skal byde på noget nyt eller anderledes, er der ingen tvivl om, at en ferie til vands er lige sagen. Børnene skal selvfølgelig være store nok til at være med, og er det tilfældet, er I garanteret en sjov og skøn familieferie med plads til aktiviteter og leg.

En ferie på vandet behøver ikke at bestå af at leje en båd i en uge. I kan også købe et par gummibåde og nyde en lille sejltur på den nærliggende sø eller å. Det kan også være en tur på paddleboard eller massevis af strandture i det skønne sommervejr.

Lej et stort sommerhus

Aldrig før har danskerne lejet sommerhuse så meget, som det har været tilfældet det seneste år. Derfor kan det også være lettere sagt end gjort at booke et hus til årets sommerferie herhjemme. For at holde prisen nede og samtidig gøre ferien lidt sjovere kan det være en god mulighed at booke sommerferien sammen med jeres bedste venner.

Vil I to eller tre familier afsted, kræver det et større hus, som typisk vil være billigere i sidste ende. Samtidig får I fantastisk selskab på jeres ferie, og børnene får rig mulighed for at få nogle sjove stunder sammen, mens de voksne kan nyde roen.

Tag på ø-hop

Den sidste feriemulighed er noget, der i den seneste tid er vokset frem herhjemme. De danske øer er spækket med unikke oplevelser, som du ikke finder andre steder. Derfor er det også oplagt at tage på ø-hop med familien for at opleve alle de små afkroge af de danske øer.

I dag finder du færger til stort set alle danske øer, og du kan dermed nemt komme fra A til B. Det er en billig og fantastisk ferieløsning, hvor der også er mulighed for at have bil eller cykler med. På den måde kan I nemt komme rundt og få fuld valuta for pengene, når I tager på tur.

Kommentarer (0)
Tilføj kommentar