4 gode pakkeråd til backpackerrejsen

Dette indhold er sponsoreret og lavet i samarbejde med den/de samarbejdspartnere der links til.

Dannelsesrejsen. Jordomrejsen. Backpackerrejsen. Den uforglemmelige tur har mange navne, men den kræver nogle remedier. Det er yderst populært at pakke en taske og drage ud i verden for at møde nye mennesker, kulturer og verdensdele.

Det er en charmerende tanke, at en backpackerrejse blot kræver en taske, en åben tilgang og en masse gåpåmod. Det ene skridt tager vel det andet, efter du har bestilt flybilletten til første destination? Jovist. Det virker helt sikkert for nogle. Uden tvivl.

Den åbne tilgang og dit gåpåmod kan du altid arbejde på i løbet af rejsen. Det er dog en smule mere besværligt med tasken. Derfor vil vi give nogle gode råd til, hvordan du pakker din rygsæk inden dit livs eventyr!

To rygsække er bedre end én

Èn rygsæk er god. To rygsække er bedre. På en backpackerrejse har de fleste den store, ikoniske rygsæk med sig, når de rejser fra sted til sted. Du bliver til gengæld utrolig frustreret over at slæbe den tunge taske med, hvis du blot skal på en dagsrejse. Derfor bør du investere i en såkaldt daypack, som i bund og grund er en rygsæk til dagsrejserne.

Pak let og lidt

Less is more. En kliché, som er perfekt i denne sammenhæng. På en backpackerrejse kommer der højst sandsynligt flere perioder og tidspunkter, hvor du skal pendle. Det bliver langt mere besværligt, hvis din rygsæk vejer mere end en lille pony. Forsøg derfor udelukkende at pakke det væsentligste hjemmefra, hvorefter du kan købe billigt tøj på rejsen.

Fodtøj er en undervurderet beklædningsdel

Dine fødder kan få det utrolig hårdt på en backpackerrejse. Sightseeing, trekking og rejsedage er dine fødders værste fjender, hvis du har glemt at pakke ordentligt fodtøj. På den solrige rejse kan et par klipklapper eller sandaler være gode at have for at overleve varmen. På den oplevelsesrige rejse vil et par vandrestøvler eller militærstøvler være altafgørende for, om dine fødder kommer helskindet gennem rejsen!

Flere hævekort snyder snyderen

Kriminalitet finder sted over hele verden. I langt de fleste tilfælde behøver du ikke at være bekymret, så længe du tager dine forholdsregler og er opmærksom. Hvis tyvene er på rov, kan et klassisk rejsetip redde din dag og rejse. Tag et ekstra hævekort med hjemmefra, og gem det et separat sted – i enten din taske eller i dit mavebælte. Tyven får en lang næse, når du sagtens kan spærre dit stjålne kort og købe løs med dit reservekort!

Kommentarer (0)
Tilføj kommentar