Opgradér badeferien med nyttigt udstyr

FØLGENDE ARTIKEL INDEHOLDER SPONSOREDE LINKS.

Sommeren er over os, og det er tid til at komme ud og nyde de flotte strande og de høje temperaturer. I Danmark kan vejret være uforudsigeligt, men uanset om du rejser indlands eller udenlands, er der mange ting, som du kan medbringe for at peppe badeferien op. Formålet med en badeferie består selvfølgelig i at nyde godt af stranden eller hotellets pool, men ferien kan også blive ødelagt, hvis du skulle være så uheldig at blive udsat for en solskoldning.

Pas på dig selv og huden undervejs

Flip-flops eller sandaler er lette og hurtige at tage på, hvis du blot vil dase i solen. De kan også skåne dig for det varme sand, som i nogle tilfælde kan føles skoldende hedt. Solen kan være nådesløs for huden på ferien, og det er derfor vigtigt, at du tager nogle forbehold. Vandet, uanset om du opholder ved havet eller i poolen, har en reflekterende effekt, så du kan ende med at blive udsat for flere af solens UV-stråler, end du havde forventet. En god solcreme med en høj solfaktor er derfor essentielt, men man skal også huske at smøre sig ind jævnligt for løbende at blokere for de usynlige ultraviolette stråler. Det gælder også, hvis du har været i vandet eller tørret dig af med et håndklæde. Hvis du føler for det, kan en solhat udover din normale påklædning, også effektivt skåne de mest eksponerede dele af ansigtet. Solbriller er naturligvis en selvfølge for mange, men husk at tjekke, hvor effektive de er til at beskytte dine øjne.

Sørg for hyggen med disse ting

Før du begiver dig afsted, er det en god idé at huske nogle store håndklæder, så du rigtig kan baske dig på stranden eller ved poolen. Det gør det også lettere at fjerne sand eller vand efter en dukkert. Hvis dit hotel ikke tilbyder det, kan nogle få snacks og drikkevarer forbedre dagen afsindigt meget. Sunde snacks, såsom nødder eller tørret frugt, fungerer godt til løbende at holde energien oppe. Medbring også gerne vand eller læskedrikke, så du ikke bliver dehydreret i solen. Alkohol er selvfølgelig også en ideel mulighed, men husk på, at det dehydrerer kroppen. En køleboks vil hjælpe dig til at holde drikkevarerne og eventuelle snacks kølige, og en kølig læskedrik kan føles som sendt fra himlen på en varm dag. En god bog at fordybe dig i er også en mulighed, mens du ligger på solsengen eller badehåndklædet.

Løft oplevelsen og hav udstyret i orden

Til at komplementere din badeferie kan du, udover det helt essentielle som solcreme og håndklæder, også medbringe noget til at underholde dig med i vandet. Det er altid interessant at se livet under overfladen, hvorfor ting som en snorkel eller dykkerbriller gør sig godt til formålet. Du kan klikke her, hvis du ønsker at finde nogle dykkerbriller, som passer lige netop til dig. Nogle modeller er endda kombineret, så du kan medbringe et samlet snorkelsæt til ferien. Dykkerbrillerne har, ligesom almindelige solbriller, forskellige typer af linser, hvorfor nogle egner sig mere til udendørs brug end andre.

Kommentarer (0)
Tilføj kommentar