Sund på ferien – sådan

For mange er ferie lig med afslapning, men sådan behøver det ikke at være. Elsker du at røre dig på nye og sjove måder, og vil du egentlig gerne undgå at smide al den hårde træning på gulvet, bare fordi du skal et par uger på ferie? Vi har samlet de bedste og nemmeste aktiviteter til dig, som skal på ferie, og som gerne vil lave andet end at ligge og stege i solen ved poolen. Det er aktiviteter, som er gode for kroppen på forskellig vis, og som kan praktiseres alle steder. Den ene af aktiviteterne kræver vand, men ellers er de meget alsidige og nemme at passe ind overalt til hver en tid.

Læs med her og få gode idéer til, hvordan du holder dig i gang på din næste ferie. Rejser I flere sammen, er det perfekt, da I således allerede har et helt sportshold. Rejser du alene – endnu bedre, da aktiviteterne i den grad lægger op til at møde nogle nye mennesker.

Yoga

Yoga er en fysisk krævende træningsform, hvor du ikke behøver det helt store udstyr. En kvalitetsyogamåtte kan sagtens være i kufferten, hvis du prioriterer at lade ét af dine par sko blive derhjemme, og så behøver du i virkeligheden ikke andet for at holde kroppen smidig og stærk på ferien. Det eneste, yoga kræver, er et nogenlunde plant underlag, og så er du sådan set klar – og jo smukkere udsigten er, desto bedre er træningsoplevelsen. 

Surfing

Er du så heldig at holde ferie tæt på havet, skal du prøve surfing. Det er en sportsgren, som ligger relativt langt fra, hvad mange af os danskere er vokset op med, og hele livsstilen omkring sporten er ganske unik. Meld dig til en surf-skole, så du får den bedste introduktion til fremgangsmetoden og gode tips til det bedste surfingsteder. Der er surf-skoler alle de steder, hvor surfing er en mulighed, så det bliver ikke svært at finde. Det er vanskeligt at komme op og stå på brættet første gang, men når du fanger teknikken og har mærket følelsen af at ride på bølgen, vil du aldrig have lyst til at stoppe igen. 

Beachvolley

Med beachvolley mener vi egentlig bare volley. Det eneste, du skal bruge, er en bold og et par medspillere. Det er ikke engang nødvendigt med et net for at kunne spille. Volley kræver sammenhold og samarbejde, og det er derfor en helt oplagt måde både at have det sjovt på, få lidt motion og måske lære nogle nye mennesker at kende. Du behøver tilmed ikke være kræsen med hensyn til valg af bold. Det kan være hvilken som helst bold, men find én, der ikke er alt for let. Det er sjovere og mere udfordrende at spille med en bold, der har lidt tyngde.

Husk…

Når du først er godt i gang med din aktive ferie, må du endelig ikke glemme at passe på din krop og give den det, den har brug for. Det er ikke altid nemt at spise sundt og varieret på ferier, men husker du din fiskeolie hjemmefra, er du godt på vej. Fiskeolien giver dig de gode fedtstoffer, som kroppen skal bruge for at restituere efter de mange aktiviteter, som du fylder feriekalenderen ud med.

Kommentarer (0)
Tilføj kommentar