Undgå uønskede gæster, mens du er på ferie

Danmark er det land, hvor der pr. indbygger bliver begået allerflest indbrud. Indbruddene bliver både begået, når vi er hjemme, og når vi er på ferie. Men risikoen for indbrud er selvsagt større, når vi ikke er hjemme. Så snart du er kørt ud ad indkørslen og har tjekket ind i lufthavnen, er dit hjem en tillokkende invitation til uønskede gæster. Du gør derfor klogt i at tage dig et par forholdsregler, allerede inden du pakker kufferten. Indbrudssikring kan gøres på flere måder, og Keypartner har gjort det nemt og overskueligt for dig at være på forkant med dem alle. Hele 10 råd har de udviklet. Du kan få en introduktion til dem i videoen her:

I artiklen her har vi opsummeret nogle Keypartners anbefalinger, så du trygt og sikkert kan tage på ferie.

Start altid med at gennemgå dine låse

Det er altid vigtigt at gennemgå sine låse, inden man tager på en længere rejse. Det er den første foranstaltning man skal tage sig, og som regel er det også den hurtigste. Det kan dog godt svare sig at bruge lidt ekstra tid på sine låse, udover bare at låse hoveddør og bagdør. Måske er dine låse forældede og over 10 år gamle, eller måske er de simpelthen bare ikke sikre nok. I disse tilfælde kan det være en god ide at tilkalde en låsesmed. En professionel låsesmed kan hjælpe dig med at vurdere, om dine låse skal udskiftes og guide dig i, hvilke låse der er forsikringsgodkendte. Keypartner anbefaler, at man har to forsikringsgodkendte låse på alle døre for at gøre tyvens arbejde så besværligt som muligt.

Halvdelen af alle indbrud sker via vinduer

Op mod 50% af alle indbrud i Danmark sker gennem vores vinduer. Ganske enkelt fordi vi ikke sikrer dem godt nok. Heldigvis er det nemt at få monteret en vindueslås på dine vinduer. Her er det igen en låsesmed, du skal have fat i, hvis ikke du vil gøre det selv. Vindueslåse er en rigtig god investering, da det gør sværere for tyven at bryde ind med koben eller andre værktøjer.

Tyverialarm er ikke nok

En tyverialarm er sjældent nok. Den skræmmer de fleste tyve væk, men forhindrer dem ikke i at lave selve indbruddet. Med videoovervågning og bevægelsesaktiveret udendørsbelysning gør du værnet mod indbrudstyve endnu mere robust. Når tyven bliver mødt af lys og overvågning, vil han med stor sandsynlighed hurtigt få benene på nakken. Der findes flere forskellige løsninger til både videoovervågning og udendørsbelysning, men låsesmeden kan hjælpe med at finde det helt rigtige udstyr til dit behov.

Keypartners 10 anbefalinger er overskueligt illustreret i nedenstående grafik. Her finder du også priser på de forskellige monteringer.

Du kan finde mere information om tyveri- og indbrudssikring på Keypartners hjemmeside lige her https://keypartner.dk/tyveri-og-indbrudssikring/.

Kommentarer (0)
Tilføj kommentar