Beskyt dig selv under corona med mundvisir

0 171

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de hjemmesider der linkes til.

Corona har efterhånden taget fat om vores samfund, og efter den anden bølge kom her i løbet af efteråret, er det blevet et krav at benytte mundbind på offentlig steder, som for eksempel i offentlig transport, i storcentre og i supermarkeder.

Men mundbind er bestemt ikke for alle, og hos mange er det til kæmpe irritation. Her kan vi blot nævne folk med briller, folk der har behov for at kommunikere, hvor munden er synlig eller folk, der til daglig bruger makeup og læbeprodukter og så videre. Du kan derfor heldigvis også benytte dig af et mundvisir. I denne artikel nævner vi alle fordelene ved mundvisir.

Fordele ved at bruge mundvisir

Der er rigtig mange fordele ved at bruge mundvisir i stedet for at bruge mundbind på offentlige steder. Hvis du for eksempel bruger briller, kan det være en fordel for dig at bruge mundvisir. På den måde slipper du nemlig for, at dine briller dugger. Et mundvisir kan også blive brugt af dig, der lider af astma, da det er meget lettere at trække vejret, når du har mundvisir på i forhold til et mundbind.

Hvis du bruger makeup, for eksempel læbestift eller hudprodukter, hver dag, kan et mundvisir også være den rette løsning for dig. Et mundvisir tværer nemlig ikke din makeup ud eller sidder alt for tæt mod din hud. Derfor er et mundvisir også godt til dig, der lider af eksem eller har en generelt sart hud, da du slipper for at lukke din hud inde i et fugtigt og varmt klima, som du gør, når du har mundbind på.

Den sidste fordel ud af mange ved mundvisiret er, at det er meget lettere for dig at kommunikere. Har du for eksempel et arbejde, hvor det er vigtigt for dig, at dine kunder, besøgende eller ansatte skal kunne se din mund, kan du med fordel benytte dig af et mundvisir. Her er der nemlig ingen skjult mimik, og dine kunder vil have meget lettere ved at relatere til dig og aflæse dig.

Let at rengøre

Endnu en fordel ved mundvisir er, at det er meget let at rengøre. For eksempel kan det gøres rent med varmt vand og sæbe, men hvis du er på farten, kan du rengøre det med din håndsprit, som forhåbentlig allerede ligger i din taske.

Hvad er et mundvisir?

Et mundvisir er et stykke klart, stift plastik, der sidder foran din mund og næse. Visiret beskytter mod, at du overfører bakterier til andre, men du bliver ikke beskyttet mod selv at blive smittet fra andre, og dette skal du være opmærksom på.

På hvert et mundvisir er der en hagestøtte og snore, som er lette at justere, så det passer til dit ansigt og sidder behageligt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.