Gør den lange flyvetur hyggelig

0 342

Kø i lufthavnen, dårlige flysæder og en sidemakker, der snorker højlydt. Der er mange grunde til, folk synes, en flyvetur er noget, der bare skal overstås, men sådan behøver det slet ikke at være. Vent ikke med at nyde ferien, til flyet er landet, men skab en hyggelig atmosfære, mens du er på vej, og få meget mere ferie for din tid og dine penge.

Så meget komfort som muligt

Flysæder bliver nok aldrig de allermest behagelige siddepladser, og har man lange ben, er der ikke meget plads til at strække sig. Men der er dog et par ting, man kan gøre for at tilføje en smule mere komfort til sin rejse. Glem først og fremmest de stramme bukser og høje hæle, der får dig til at se fantastisk ud, og tag i stedet et blødt og komfortabelt sæt tøj på og et par behagelige sko. Du vender nok ikke hoveder i lufthavnen på denne måde, men du kan glæde dig over, at flyveturen lige bliver en tand bedre.

Hvis du er typen, der foretrækker at sove flyveturen væk, går du aldrig galt i byen med en god nakkepude, så du ikke når din destination med hold i nakken. Derudover kan det være en god idé med en sovemaske til at lukke lyset ude, så du ikke bliver forstyrret i din søvn.

Medbring dine egne snacks

Hvorfor nøjes med kedelig flymad, når du kan medbringe dine livretter og gøre tiden i luften til en fantastisk smagsoplevelse. Der er jo selvfølgelig grænser for, hvad man kan og må have med på et fly, men hvorfor ikke medbringe dit yndlingsslik eller den der chokoladebar, du kun spiser, når du virkelig skal forkæle dig selv.

Vi kender alle den der lidt tørre luft, der altid er på et fly, så drikkevarer skal der til, når man er i luften. Lad for guds skyld være med at medbringe din yndlingsdrik hjemmefra, da du risikerer at måtte efterlade den, når du kommer til lufthavnens sikkerhedskontrol. Sørg i stedet for at købe en lækker læskedrik og måske en kop kaffe eller the, lige inden du stiger på flyet, så den tørre hals holder sig væk på din rejse.

Sørg for masser af underholdning

En lang flyvetur kan hurtigt blive kedelig, hvis man ikke har medbragt nogen former for underholdning. Inden du tager hjemmefra, bør du derfor altid tænke på, hvor mange timer du skal kunne beskæftige dig selv i luften. Varer turen kun et par timer, kan et ugeblad eller et par podcastafsnit måske gøre det, men hvis det er en længere flyvetur, bør du have flere slags underholdning med.

Det er altid en god idé at medbringe en bog på flyveturen, da man endelig har tid til at fordybe sig, uden at blive forstyrret af hverdagens uforudsigeligheder. Koncentrationen kan dog godt svigte, hvis flyet er fyldt med grædende børn eller bare højlydte medpassagerer. Men hvis du er forudseende nok til at medbringe lyddæmpende ørepropper, er dette ikke noget problem. Du kan for eksempel finde et par kvalitetsørepropper på www.japebo.dk. Vil du skrue helt op for hyggen, kan du også medbringe din computer til at se film og serier på, og hvis tøjet er behageligt og maden god, ville du nok næsten ønske, at flyveturen varede endnu længere.

Billede: https://pixabay.com/photos/plane-trip-journey-explore-841441/

Leave A Reply

Your email address will not be published.