3 gode grunde til at prøve sexlegetøj med din partner eller kæreste

0 646

Dette er sponsoreret indhold

Det kan til tider være ret så grænseoverskridende at tale om sit sexliv eller vurderer din partners engagement i jeres sexliv. Derfor kan det også tit blive en sjov snak, hvis man vil foreslå at afprøve sexlegetøj, men som partnere burde det være muligt at dele alt, og derfor at kunne foreslå, overraske og argumentere for at prøve sexlegetøj. For det er en skam, det er kun sjovt og lækkert for begge, især hvis man finder det helt rigtige udstyr. Det er også bare vigtigt at holde lysten til sexlivet i gang. Find ud af hvordan og få 3 gode råd til at have et sundt og sjovt sex med din partner eller kæreste.

Gør det spændende …

Sexlivet er ikke noget uden spænding og excentriske øjeblikke, som får dig til at hige efter mere. Sådan er det bare, og sådan har det formentlig altid været, fordi vi med vores reptil hjerner vil formere os, men nyde det. På Altertystys.dk kan du finde lige, hvad hjertet begærer og mere til. Der er rigelig mulighed for at kigge sammen og udforske forskellige idéer I som par kunne have efter en snak om jeres sexliv. Det handler jo bare om at få begyndt og derfra, så skal det nok gå, hvis I bare lytter til hinanden, hvilket leder os til vores næste grund til at introducere sexlegetøj i soveværelset.

Lyt til hinanden …

Som par har man en en eller anden form for tosomhed, som ligesom skal fungere i hverdagen, i soveværelset og i de mere trælse situationer. Derfor skal man også lære at lytte til hinanden, hvilket til tider kan være en proces. Det er vigtigt, at man lytter over alle parametre og ikke altid bare tror, at alt er lutter lagkage, for det er det måske ikke. Hvordan fungerer sexlivet? Virker det som om, at den anden er tilfreds med det? Spørger du ind til den anden eller tænker du kun på din egen nydelse? Hvis du kan tikke alle spørgsmålene, så burde der ikke være noget galt, medmindre du er blind. Men måske lige tag snakken alligevel, for det kan kan ikke skade mere end det kan gavne. Held og lykke.

Lad være med at normalisere dit sexliv …

Mange mennesker og tro mig, rigtig mange mennesker normaliserer deres sexliv og gør det til kedeligste i verden, fordi de ikke har eller ikke tør at bruge deres kreative sans i soveværelset. Det skal du altså ikke være bange for. Prøv noget nyt en gang imellem, for bare at gøre det og holde dig ajour. Det gælder alle livet spectre uanset om du har sex eller ej. Du skal ikke føle, at du skal være på en bestemt måde bare, fordi du er kommet op i en alder, hvor de fleste ikke har lyst til sex længere. Det er helt op til dig, hvordan du vil gøre det hele. Lad ikke samfundets mening styre dine lyster og din lykke!

Leave A Reply

Your email address will not be published.