Sådan får du de flotteste negle med shellac

0 470

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de hjemmesider der linkes til.

Hvis du tit bruger neglelak, så kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det ikke altid fungerer, som det burde. Det tørrer måske ikke lige så hurtigt, som du havde forventet, og i løbet af et sekund har du ødelagt dine nye, flotte negle. Andre gange når det at tørre, men holder kun en dag eller to, hvorefter der skaller af i store flager.

Det er træls, men heldigvis findes der en løsning – nemlig Shellac. Shellac er en blanding mellem gel og den almindelige neglelak, du kender, og som regel udført af professionelle negleteknikere. Det gode ved denne form for neglelak er, at det er tørt med det samme, da der bliver benyttet UV-lys til at tørre neglelakken.

Shellac er et professionelt produkt

Shellac er et professionelt produkt, der altid udføres af negleteknikere – derfor er det heller ikke muligt at give dig selv en manicure med shellac – ikke endnu i hvert fald. Men der er en rigtig god grund til ikke at bruge shellac derhjemme, hvis du ikke har forstand på det. Der er nemlig tale om kemi, og det er vigtigt at undgå eventuelle giftige og kemiske dampe.  

Dog kan du snildt fjerne din shellac fra neglene selv. Det eneste, du skal gøre, er at lade dine negle ’ligge i blød’ i neglelakfjerner eller acetone i et stykke sølvpapir, der er viklet godt omkring neglen. Dette kan være meget udtørrende, så derfor er det vigtigt, at du bruger olie eller creme bagefter, så dine negle og din hud ikke tager alt for meget skade.

Hvis du ikke har hverken tid eller råd til at gå til en negletekniker eller kosmetolog, kan du benytte dig af gel-neglelak, der næsten har den samme effekt som shellac. Faktisk findes der mange udgaver på det danske marked, der er sikre at bruge hjemme, og som lover resultater, der holder i op til 14 dage.

Gel-neglelak til hjemmebrug

Der findes mange forskellige gel-neglelakker på markedet i øjeblikket. Dog skal du være opmærksom på, at selv hvis nogle producenter reklamerer for, at de sælger gel-neglelak, så skal du altid læse det med småt. Sommetider menes der nemlig, at deres neglelak blot har en ’gel finish’ eller giver dig et gel-look.

Når du leder efter gel-neglelakker, hvad end det er over nettet eller i fysiske butikker, er det nemlig vigtigt at kigge efter, at de kommer med en UV-lampe. UV-lampen er nemlig med til at hærde din gel-neglelak og lader neglelakken tørre hurtigere. Derudover giver UV-lyset et flot og blankt resultat. Det er altid vigtigt at købe en tilhørende UV-lampe, hvis du køber en gel-neglelak. Uden UV-lys tørrer lakken nemlig ikke.

Leave A Reply

Your email address will not be published.