Få styr på selv de mindste detaljer inden ferien

0 736

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Den årlige sommerferie skal være det tidspunkt på året, hvor hele familien for alvor får slappet af, og hvor alle får mulighed for at komme helt, helt ned i gear. For at det overhovedet bliver muligt at slappe sådan helt af, skal der være styr på det hele – selv ned den mindste detalje.

Vi har fundet frem til nogle af disse helt små ting, som rent faktisk betyder meget, hvis man ikke har styr på det. Vi tør næsten love, at der er mindst én af disse ting, du ikke selv har skænket en tanke.

Styr på den firbenede

Skal du på ferie, er det i nogle sammenhænge helt oplagt at tage hunden med. Ligesom det er for os, kan det også være virkelig dejligt med et afbræk fra hverdagen for de firbenede. Tager du hunden med på ferie – og særligt hvis det er til udlandet – er der dog nogle få forholdsregler, som du skal huske. Først og fremmest skal den have et hundetegn på. Her i landet er det lovpligtigt, at hunden har hundetegn på, men i udlandet kan reglerne sagtens variere fra land til land. Om ikke andet er det rart for ejerne at vide, at hunden kan føres tilbage til jer, hvis den skulle blive væk. Sørg eventuelt for landekoden +45 foran jeres telefonnummer på hundetegnet, hvis I vil være på den helt sikre side.

Skarpe knive to go

Alt er dejligt eksotisk, når man er på ferie, inklusive maden. Mange vælger at feriere på en måde, hvor man har mulighed for at lave mad selv i løbet af dagen, og i de tilfælde er der ofte mangel på gode, skarpe knive i de skrabede køkkener i ferielejligheden. Det kan derfor være en god idé at tage sin egen kniv med, så man ved, hvad man har med at gøre. Se det store udvalg på pm-shop.dk, og bliv inspireret.

Madrasser til de mindste

Har du børn med på ferien, kender du sikkert allerede til, at de små lige skal falde til det nye sted – især når det handler om de nye soverutiner. Det er svært at helgardere sig fuldstændig på det punkt, men noget kan du gøre. Blandt andet kan du sørge for, at den madras, dit barn ligger på, er rigtig god. Der findes mange gode madrasser, men med en kapok madras får du rigtig mange fordele i én og samme madras. Ikke nok med at de små ligger helt uovertruffent på en kapok madras, så har madrassen også en kølende funktion, hvilket er meget kærkomment især i de varme sommerlande.

De vigtige papirer

Den sidste ting, der er meget vigtig at huske, inden I tager hjemmefra mod sommerferiedestinationen, er alle jeres vigtige papirer. Her taler vi naturligvis pas, men også forsikringspapirer til bilen, vaccinationskort til hunden og blå sygesikringsbeviser til hele banden. Husker I disse ting, er I rigtig godt på vej. Kører I på ferie, skal I desuden huske at sætte jer ind i de gældende færdselsregler i de lande, I kører igennem. På den måde undgår I bøder og farlige situationer.

Leave A Reply

Your email address will not be published.