Gør dit sommerhus bæredygtigt, og spar mange penge hver måned

0 673

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til. 

I dag er der kommet et stort fokus på bæredygtighed og løsninger i boligen, der skåner miljøet. Det betyder også, at der er mange muligheder for dig, der ønsker at gøre drøm til virkelighed. Der er udtænkt et væld af gode løsninger for dig, så du kan leve mere bæredygtigt, også når du holder ferie. 

Vi har samlet nogle gode tips til dig, så du kan lave nogle små forandringer i dit sommerhus. Ofte koster det dig ikke en formue, og så vil det også spare dig for en masse penge hver måned. For jo mindre energi, du bruger, desto mindre vil det koste dig hver eneste måned. Læs med, og lad dig inspirere. 

De grønne tage

Foruden at være særdeles smukt kan det være yderst miljøvenligt at få et grønt tag. Det har en række fordele, der vil komme dig til gode. Først og fremmest er det ideelt til at aflede regnvandet og på den måde bibeholde et sundt tag i mange år. Samtidig er det temperaturregulerende, og det vil spare dig for en masse ekstra varme.

Der findes forskellige producenter af disse grønne tage. Buus-ag.dk er særdeles professionelle inden for området, og de kan nemt og hurtigt sørge for at lave den helt rigtige løsning for dig. 

Luft til luft-varmepumpe

Varme i et sommerhus kan for mange være en dyr fornøjelse. Det kan være, at du anvender et oliefyr eller nogle el-radiatorer, der sluger en masse energi. Heldigvis er der også en løsning på denne udfordring. Med en luft til luft varmepumpe vil du nemt få leveret den mængde varme, du har brug for. Det er en yderst energibesparende måde at få varme på. 

Der findes mange forskellige modeller, og nogle kan du endda styre fra din telefon hjemmefra. På den måde kan du slippe for et koldt sommerhus, når du kommer frem. 

Ordentlig isolering

Selvom en god varmekilde kan være vejen til flere penge hver måned, handler det også i høj grad om, hvor godt dit sommerhus er isoleret. Eftersom mange sommerhuse er af ældre dato, kan det godt ske, at der ikke er blevet isoleret tilstrækkeligt. Derfor kan det være en god investering at få isoleret dit sommerhus. 

Det behøver ikke være omfattende at få isoleret ekstra. Mange fagmænd er specialister inden for efterisolering, og dermed vil det være en hurtig og overskuelig proces. 

Ny teknologi

Vi kommer ikke uden om teknologien og de elektriske apparater som en sand energisluger. Når det kommer til en vaskemaskine, opvaskemaskine eller ovn, så har alderen stor betydning for strømforbruget. Det er derfor altid godt at have nogle hvidevarer, der ikke er alt for gamle. 

Du bør som udgangspunkt finde nogle maskiner, der minimum har energimærke A. Er dine maskiner over 10 år gamle, kan det være en god idé at tjekke op på energimærkningen. På den måde kan du være sikker på, at du ikke bruger unødvendigt meget strøm. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.