Pakkeliste til efterårsferiens rejse

0 730

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Efterårsferien nærmer sig, og for mange danskere betyder det, at det er tid til at rejse. Der er selvfølgelig forskel på, hvordan du skal pakke til rejsen afhængigt af destination og varighed af turen. Alligevel kan du godt blive inspireret af diverse pakkelister, så du ikke kommer til at mangle noget på din ferie. Netop det at pakke er nemlig svært. Hvor meget skal du have med? Og hvad skal du pakke? Læs med her, og få en pakkeliste til efterårsferiens rejse samt gode råd til turen. På denne måde bliver du helt klar til at kunne tage afsted og nyde det store udland. 

Pak let, og pas på miljøet

I disse tider med massivt fokus på miljøet er det ikke sikkert, du rejser med god samvittighed. Består rejsen af en flyvetur, kan den dårlige samvittighed især spille ind. Dog kan du alligevel gøre en forskel for miljøet, når det kommer til pakningen af din kuffert. Sørg for at pakke let. Vægten af din kuffert har nemlig en indflydelse på dit CO2-aftryk. Flyet skal bruge mere brændstof, jo mere kufferten vejer. Når du har pakket din kuffert, er det derfor en god idé at gå den igennem igen. Ofte kan du frasortere et par sko, trøjer eller bukser, som du egentlig ikke har brug for. 

Husk at overholde flyselskabets grænse

Apropos flyvning, så gælder det også om at pakke, således at du overholder diverse grænser. Reglerne for bagage varierer fra flyselskab til flyselskab. Derfor skal du undersøge netop dit flyselskabs grænser, så du ikke overskrider dem. Dette gælder også i forbindelse med håndbagagens størrelse og vægt. Vejer din kuffert for meget, opkræves du betaling for overvægten. Du kan med fordel veje din kuffert hjemmefra, og dermed undgå at få en ubehagelig overraskelse i lufthavnen. Her er badeværelsers badevægte et uundværligt værktøj. 

Pakkeliste til din håndbagage

Når du skal flyve, tillader de fleste fly at medbringe en håndbagage. Her gælder det om at pakke smart, så du altid har de mest praktiske ting ved hånden. Inkluder pas, valuta, billetter, VISA-kort, forsikringsoplysninger, kopi af billet og pas, visum, gult og blåt sygesikringskort, oplader til kamera og mobil, skiftetøj, medicin, nakkepude, støttestrømper, sjal, vådservietter, snacks, solbriller og underholdning til flyturen. Medbringer du alle disse ting, vil du være godt dækket ind. Det er aldrig til at forudsige, hvorvidt der opstår forsinkelser, eller om du mister nogle ejendele undervejs. Men med disse ting pakket i håndbagagen vil du kunne klare dig langt hen ad vejen. 

Pakkeliste til rejser med børn

Rejser du med børn, skal du selvfølgelig også pakke til dem. Her er det godt at medbringe kiks, frugt, bøger, musik, spil, tegnebøger, iPad, sutter, bleer, skifteunderlag, vaskeklude, bleposer, hagesmæk, køkkenrulle, skiftetøj, myggenet, sjal, flaske, bestik, drikkekop, solhatte, plaster, febernedsættende medicin, termometer, tandbørste, tandpasta, shampoo, sæbe, babyalarm og bamse. Går rejsen mod en solrig destination, bør du også medbringe vandfast solcreme, dækkende badetøj, badelegetøj, dykkerbriller, badeluffer, badesandaler og badebleer. 

Husk, at børn mellem nul og to år ikke får mad ombord på flyet eller deres egen siddeplads. Derudover skal barnet også have sit eget pas. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.