Her er de bedste rideferier

0 346

Dette indhold er sponsoreret.

Er du på udkig efter det perfekte sted at ride ud mod solnedgangen? Drømmer du om at krydse en flod til hest og at rejse, som mennesker har gjort i mere end tusinder af år? Så er du kommet til det rette sted. Du får her nogle anbefalinger til steder i hele verden, hvor det kunne være rigtig interessant at tage på rideferie. Du må nok allerede nu indstille dig på at lade din egen hest blive hjemme. Det skal dog ikke stoppe dig fra at tage dit udstyr med. Ridestøvler, ridetøj og ridepisk kan være rigtig lækkert at have med. Det er altid rart med noget velkendt, som du ved fungerer, når du drager ud i den store verden.

To stærke og smukke, europæiske bud

De første to bud er inden for de europæiske grænser. Det er henholdsvis Frankrig og Albanien. I Frankrig får du mulighed for at bevæge dig på hesteryg i fantastiske omgivelser, om det er i Baskerlandet eller i Alperne. En helt igennem fantastisk oplevelse, hvor ridefærdighederne ikke er vildt krævende. I Albanien finder du meget af det samme til en bedre pris. Store, flotte bjerge, skønt klima i sommerhalvåret, og det er heller ikke nødvendigt, at du er født på en hesteryg. Dog skal du kunne ride op til en nogenlunde standard.

Udlev din indre cowboy

Den helt store fantasi, vi har fået banket ind i hovedet med westernfilm og tegneserier, er selvfølgelig at drage mod vest og blive cowboy. USA er et gigantisk land, som giver dig mulighed for at ride på prærie, traske igennem ørkenen eller få den autentiske ranchoplevelse. Det kræver generelt ikke den store erfaring til hest. Skulle det pirre med bjerge og nye kulturer, så kunne en rideferie til Peru også være en kæmpe oplevelse. Du kunne ride i Andesbjergene og måske endda opleve Machu Picchu på din vej. Det kræver selvfølgelig lidt mere rideerfaring.

Den meget aktuelle Silkevej

Kina vil bygge en ny Silkevej. Inden de får stablet den på benene, kunne du jo besøge den gamle. Det kunne være i Kirgisistan, hvor du kan opleve, hvordan det var dengang. Du kan opleve vingesuset, når du bevæger dig på stierne, der har forbundet Kina med Europa for mange hundrede år siden. Eller du kan besøge Mongoliet, der godt nok ikke tager del i vejen. Men Djengis Khan og den stolte ridetradition, der er i Mongoliet, var formentlig hovedarkitekterne bag Silkevejen. Den stolte ridetradition gør selvfølgelig også, at din egen erfaring til hest skal være rimelig habil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.