Få det allerbedste rejsetip lige her

0 267

Sponsoreret indhold.

Du har planlagt rejsen, booket billetter, fundet den perfekte destination, taget fri fra arbejdet og gjort klar til at modtage feriepengene. Hvad mangler du så? Dit hjem selvfølgelig. Det skal stå ubeskyttet i den tid, hvor du ikke er hjemme. Selvom du rejser fra de daglige bekymringer, som er i huset, så forsvinder de kun fra din bevidsthed – ikke fra boligen. Rørene, der larmer, tage, der knirker, eller den kriblelyd, du kan høre om aftenen, er ikke pist væk. Med dig og familien ude er der kun gjort klar til, at uheldet får frit lejde, skulle det være ude. Så forbered boligen på din rejse.

Rejsen starter med en fuldt pakket taske

Mens tasken bliver pakket, og huskelisten så småt bliver færdigkrydset, bliver det tid til, at du får krydset det vigtigste kryds af – få styr på rørene i kælderen. Varmerør eller vandrør, der er en smule mystiske, skal ikke være mystiske. Du kan komme til bunds i det mystiske mysterium med en flow måling. Du installerer den på rørene og finder frem til, om der er et problem eller ej. Med den bekymring ude kan du drage afsted på ferie, vel vidende at huset ikke ligger under vand, der er banket ud i hele kælderen i 14 dage.

Selvfølgelig skal huskelisten også inkludere, at nogen skal kontaktes, der kan fodre katten, vande planterne og se til de ting, huset ikke kan klare selv. Disse ting har du dog formentligt – forhåbentligt – tænkt over allerede. Det er de større og uforudsete hændelser, som vi ofte glemmer. En større renovering af huset er ikke nødvendig, førend I kan tage trygt på ferie. Men der bør være styr på, at de ustabile tagplader, der også skal skiftes, bliver skiftet, inden I rejser. 14 dage eller længere er utrolig lang tid, hvis det pludselig kan regne ind, eller hvis vand kan banke ud på gulvet.

Tag afsted uden bekymringer for hjemmets tilstand

Med disse kryds trygt og roligt krydset af bliver ferien bedre. Det bliver muligt at slappe af på stranden uden at skulle kontakte et familiemedlem, der lige skal tjekke, at der nu ikke regner ind, eller at noget ikke blæser væk i den voldsomme vind. En ferie kan ikke nydes, hvis bekymringerne følger med på ferie, så parker alle bekymringerne med bilen i parkeringskælderen til lufthavnen, og tag så på ferie. Derefter kan I begynde at finde ud af, hvordan I så får de bedste 14 dage i Italien, når huset er uden bekymringer, og Danmark er ude af jeres hoveder.

Leave A Reply

Your email address will not be published.