Fede rejsedestinationer i Asien

0 309

Dette indhold er sponsoreret 

Det er fantastisk at rejse rundt i verden og opleve forskellige lande og deres kulturer. Hvis du er vild med at rejse men er i tvivl om hvor turen skal gå hen næste gang, så kan det være du skal overveje en tur til Asien. Der findes mange forskellige skønne lande i Asien, som helt sikkert er et besøg værd hver og en. Her får du en mulighed for at hente lidt inspiration til nogle af de lande du kan vælge at besøge på en rejse rundt i Asien. Læs med og se om du bliver inspireret. 

Laos

Laos er et skønt land, som endnu ikke tiltrækker lige så mange turister som flere af de andre lande i Asien. Rejser til Laos byder på vild natur med fantastiske floder, store, flotte bjerge, historiske templer og skønne jungleoplevelser. Du vil helt sikkert ikke kede dig på en ferie til Laos. Du kan eksempelvis tage til Nong Luang som ligger ude i junglen. Her kan du vælge at zipline igennem junglen, bo i trætoppene, tage på vandreture til skønne vandfald og en masse andre fantastiske ting. Du kan også besøge Mekong floden hvor du kan komme på smukke bådture og få mulighed for at se det kæmpe store vandfald Khone Phapheng. Det vil stensikkert blive en oplevelse du aldrig glemmer. 

Indonesien

Indonesien består faktisk af atten tusinde små øer som strækker sig fra det Asiatiske fastland helt til Australien. De seks øer Sumatra, Sulawesi, Irian Jaya, Java, Kalimantan og Bali udgør Indonesiens hovedøer. Du kan eksempelvis overveje at smutte en tur til Bali på din rejse til Indonesien. Bali er helt klart en af Indonesiens højdepunkter fyldt med skønne, hvide strande, smukke templer, fantastisk natur og skøn kultur. Få slappet helt af på de lækre bountystrande, tag på fede snorkelture og nyd kulturen i Ubud som ligger placeret mellem rismarker og smukke, grønne bjerge. 

Vietnam

Vietnam har virkelig meget at byde på. Her kan du opleve alt fra flotte bjerglandskaber til lækre strande og store frodige sletter. Du vil helt sikkert få nogle skønne oplevelser her. En af de ting du næsten skal opleve når du er i Vietnam er Ha Long-bugten. Den er en del af UNESCOs verdensarv og er helt sikkert et must-see. Bugten er fyldt med smukke grønklædte kalkstensklipper som skyder op af havet, hvis farve alt efter årstiden svinger mellem jadegrøn og en dyb blå farve. Hovedstaden Hanoi er bestemt også et besøg værd. Her får du en god blanding mellem historie og moderne byliv. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.