Det skal du se efter, inden du bestiller et hotelværelse

0 637

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.]

Der er noget helt vildt fantastisk over at checke ind på et hotel og vide, at man ikke skal løfte en finger, mens man er der. At man bare kan nyde at blive opvartet og ikke skal tænke over alle de gøremål, der ellers kan præge hverdagen.

Men drømmen om selvforkælelse kan let blive ødelagt, hvis man ikke har øjnene med sig, når man bestiller et hotelværelse. Vi ser nærmere på de forhold, du ikke må misse, når du skal bestille et hotelværelse.

Vælg et hotel, der har fokus på hygiejne

Uhumske forhold. Hår i vasken. Dårlig sanitet. Ja, der er ikke noget, der kan ødelægge den gode stemning, som når renligheden er sat over styr. Derfor bør du altid sørge for, at det hotelværelse du booker, har styr på alt indenfor sanitet og hygiejne.

I Danmark har vi eksempelvis cleanmanagement.dk, der står for alt inden for hygiejne og affaldshåndtering på blandt andet hoteller og hos virksomheder. Og vi er blevet vant til eksempelvis varmeblæsere, håndtørrere og automatiske sæbedispensere, der sikrer den allerhøjeste hygiejne, når vi benytter offentlige toiletter.

Det er dog ikke alle, der kan tilbyde samme servicestandard, så derfor kan det være en rigtig god idé at tjekke op på de enkelte hotellers forhold, så du ikke får dig en kedelig overraskelse, når du checker ind på dit hotelværelse. I værste fald kan dårlig hygiejne føre sygdomme med sig.

Wi-Fi

Hvis der er børn med på ferien, og I opholder jer i udlandet, kan det næsten virke som en livsnødvendighed, at der er Wi-Fi på hotellet. Forstil dig familiens teenager, der ikke lige kan snappe deres venner et billede eller se en YouTube-video? I vores digitale tidsalder virker det næsten som en umulighed, hvis man ikke skulle have Wi-Fi tilgængeligt døgnet rundt.

Og hvorfor er det vigtig med Wi-Fi? Fordi du formentlig nødig vil stå med en kæmpe regning, hvis jeres mobiler hopper på et udenlandsk netværk, I ikke normalvis har tilgængeligt. Og som I efterfølgende kommer til at betale en formue for hos jeres teleselskab.

Husk morgenmaden

Uden mad og drikke dur helten ikke. Og det samme gør sig gældende for ferierende gæster. For selvom det kan være hyggeligt at afprøve morgenkaffen og omeletten på forskellige lokale beværtninger i nærområdet omkring hotellet, så kan det blive en temmelig traurig affære på sigt. For det er ikke altid lige let at finde motivationen til at komme afsted fra hotellet, inden man har fået noget indenbords. Især ikke hvis man også har børn med på ferie.

Derfor kan det være en rigtig god idé at sørge for at vælge et hotel, hvor man har mulighed for at få morgenmad på hotellet, så I får en god start på dagen. Det gør det lettere at planlægge dagen, hvis man ikke skal afsted på tom mave hver morgen. Især hvis man ikke ved, hvor man gerne vil spise på forhånd. Derudover kan I også spare tid om morgenen.

Men det betyder ikke, at I skal gå glip af det lokale køkken. I skal jo heldigvis stadig spise både frokost og aftensmad.

Leave A Reply

Your email address will not be published.