Egner du dig til lange køreture sydpå?

0 336

Sponsoreret indhold.

Overvejer du et jobskifte? Er du færdig med at være i den samme butik, på det samme kontor, den samme byggeplads eller det samme lager? Hvad så med at finde det perfekte job denne gang? Det job, der sender dig ud af sengen om morgen med et smil på læben, og holder dig frisk og aktiv. Et job, som lader dig se hele Europa fra den bedste skueplads, du kan finde: Buschauffør. Arbejdet bliver sjældent kedeligt, når udsigten og udsynet konstant forandres.

Buschauffør på de europæiske motorveje

Hvis du drømmer om at køre bus ned gennem Europa, så kom i gang med det samme. Du skal have dig et buskørekort, tage dig en uddannelse og have et EU kvalifikationsbevis. Der er masser af arbejde at finde og masser af nye oplevelser og nyt land at opdage. Har du set storbyerne i Frankrig og Tyskland? Har du været i Amsterdam? Det kan du komme med dit nye arbejde, hvis du altså egner dig som buschauffør.

Som buschauffør i Danmark har du også en hel del muligheder. Hvis du ikke gider at køre de mange timer sydpå, har vi et væld af bybusser, skolebusser og andre kommunale og private busser, som vi alle sammen er dybt afhængige af herhjemme. Buschauffører kan dog sagtens skifte kurs, hvis kommunegrænsen begynder at blive for kedelige at køre indenfor.

Bussen slår flyet og til tider toget

I dag vælger mange ofte bussen, når turen skal gå ned gennem Europa. Det er en behagelig løsning, der går hurtigt, går utrolig nemt og giver anledning til en masse snak, spil og hygge. Fremtiden ser lys ud for busserne. Rigtig mange danskere og også vores naboer i Europa har indset, at flyrejsen ikke er den mest klimavenlige løsning – langt fra. Bussen er i rigtig mange tilfælde en klogere løsning.

Læg dertil, at der inden for en overskuelig årrække kommer flere el-busser til, som kan fragte en stor menneskemængde gennem Europa – både billigt og nemt. Toge har faktisk i visse tilfælde et større klimaaftryk pr passager, og toge kræver også en hel del planlægning. For nogle bliver det uoverskueligt at koordinere togafgange, og mange rejsende fravælger af den grund at rejse med tog.

Det er hyggeligt at tage med fodboldholdet, efterskolen eller højskolen med bus gennem Europa. Det er også billigt, nemt, komfortabelt og en god løsning for klimaet sammenlignet med mange andre muligheder.

Leave A Reply

Your email address will not be published.