Få styr på sagerne inden årets campingferie

0 235

Sponsoreret indhold.

Skal du på campingferie med hele familien, din partner eller måske med dig selv? Så er du landet det rette sted. Der er nemlig en række forberedelser, som ligger forud for årets ferie. Vi hjælper dig her med at få styr på det hele, så du bliver klar til at tage afsted, når ferien kalder.

Få styr på reglerne

Måske er det første gang, du skal på køreferie eller have en campingvogn med? For at have godt styr på reglerne kan det betale sig at læse lidt ekstra op på advarselstavler og trafikregler. Når du rejser med campingvogn eller lignende, kan der gælde nogle særlige regler for dig i forhold til, hvordan du skal forholde dig i henhold til trafikreglerne. Der vil være forskellige skiltninger, som du skal overholde, hvor reglerne er anderledes, når du kører med anhænger. Ved at læse godt op på trafikreglerne og tavlerne er du helt sikker på, at du får fuldt styr på de gældende regler.

Køb det hele hjemmefra

Inden du rejser afsted, kan der også være brug for at få købt lidt ekstra campingudstyr, som gør turen lidt nemmere. Det gælder alt fra campingstole og fortelt til praktisk service og tilbehør til vognen. Du kan heldigvis klare det hele nemt og hurtigt. Ved at lave en liste over de køb, du skal have gjort dig inden afgang, kan du langt hurtigere få styr på sagerne. Vælger du derudover at klare det hele online, slipper du for at bruge flere timer i forskellige butikker i jagten på det helt rigtige udstyr.

Pakkeliste og biltjek

Inden afrejse skal der selvfølgelig pakkes til hele ferien. Det kan du heldigvis forberede dig på i god tid, så du ikke står få timer inden afrejse med frygten for at glemme badetøjet. Lav på forhånd en lang pakkeliste, og kryds de forskellige ting af, når du har helt styr på dem og har pakket dem ned.

Derudover bør du også altid tjekke bilen efter, inden du kører afsted. Det samme gælder også for din eventuelle campingvogn. Det er vigtigt at tjekke særligt dæktryk på både bil og campingvogn. Et forkert dæktryk vil slide på bilen, og det vil gøre dig langt mere usikker på vejene. Derudover skal alle lygter tjekkes, og du bør også sikre dig, at du har et abonnement til vejhjælp, som du kan gøre brug af i hele Europa. Så er du klar til at tage på en velfortjent ferie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.