De bedste steder at tage hen i efterårsferien

0 264

Dette indhold er sponsoreret.

Selvom at nogle måske vil sige, at det næsten lige har været sommer, så kan man stadig have brug for at tage af sted i efterårsferien. Det er faktisk meget populært at tage af sted i efterårsferien, og mange danskere tager hver år af sted i uge 42. Det kan nemlig være et velkomment afbræk fra det grå og regnfulde efterår i Danmark at komme lidt væk. Mange mennesker tager derfor på Charterrejser i deres efterårsferie, så de kan få lidt af den sol, man ikke ser meget til i Danmark i løbet af efteråret. Men hvis man ikke er til solferier, så er der stadig mange andre muligheder for gode efterårsferie destinationer. Vi har samlet en guide til de tre bedste destinationer at tage hen i efterårsferien.  

Solferie

Man kan godt blive træt af det danske efterårsvejr ret hurtigt. Ofte så byder det nemlig bare på en masse regn og gråvejr. Derfor så kan det være et meget velkomment afbræk fra det danske vejr at tage en uge under solen i efterårsferien. Men hvor er det egentlig varmt henne i efterårsferien? Der er jo ikke meget ved at flyve sydpå og så finde ud af, at vejret ikke er specielt meget bedre end i Danmark. Heldigvis er der en række destinationer, hvor du kan være ret sikker på godt vejr. Det er steder som cypern, de kanariske øer og Marokko, hvor du næsten kan være helt sikker på, at du kan ligge under solen og bade hver dag. 

Storbyferier

Selvom man ikke er vild med solferier og ikke længes efter solen, så kan man stadig godt have brug for at komme lidt væk fra det danske efterår. Så er det oplagt at tage på storbyferie i efterårsferien. Man behøver ikke engang at være væk hele efterårsferien, da der er mange fede storbyer som ligger relativt tæt på Danmark, som man sagtens kan udforske på en forlænget weekend. Man kan eksempelvis komme relativt billigt til Berlin på en forlænget weekend. Og Berlin ligger lige præcis så meget sydpå, at der er chance for at vejret er lidt bedre, men samtidig er det behageligt at gå rundt og udforske en by i. 

Sommerhus i Danmark

Man behøver ikke engang at tage ud af Danmark for at lave noget lidt anderledes i efterårsferien. Der er også rigtig mange som lejer et sommerhus i efterårsferien. Det kan nemlig være super hyggeligt at bruge efterårsferien på hygge med varm kakao og film i et sommerhus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.