Sådan får du børnene klar til ferie

0 255

Dette indhold er sponsoreret. 


Der er altid mange ting der er vigtige at have styr på inden en ferie med børn. Det kan være alt fra pakning, til vaccinationer, gyldige pas og et blåt sygesikringskort. Ja, listen bliver hurtig lang, og derfor skal man som forældre sommetider holde tungen lige i munden, for ikke at glemme noget til ferien. Uanset hvor gamle dine børn er, får du her nogle god råd til, hvordan du og familien bedst bliver klar til jeres næste ferie. 

Lad lektierne blive hjemme

Hvis dine børn er gamle nok til at gå i skole, ved du sikkert, at lektierne sommetider kommer i tide og utide. Hvis I skal rejse uden for skoleferien, er der derfor gode chancer for, at dine børn har lektier for imens I er afsted. Det kan derfor være en god idé at få styr på lektierne på forhånd, så det ikke giver dårlig samvittighed undervejs i ferien. Hvis du vil sikre dig, at dit barn får den bedst mulige hjælp, kan det være værd at overveje en lektiehjælper, der er særligt god til netop de fag, som dit barn skal have hjælp med. Lyder det interessant, så klik her for at få mere information om lektiehjælp.

God solcreme er vigtig

Hvis I skal på ferie i sydens sol, er det vigtigt at have en masse solcreme med hjemmefra. Det er en dyr post at købe solcreme til hele familien, men det kan godt betale sig i længden. I Danmark er der mange regulation i forhold til, hvad der må være i hudplejeprodukter, og særligt i de produkter, der anvendes til børn. Derfor ved du ofte hvad du køber, og hvad produkterne ikke indeholder, for eksempel parfumestoffer eller giftig kemi. Hvis du vælger at vente med at købe solcreme til I er taget afsted, har du ikke samme chance for at vide, at den solcreme du kan købe er af samme kvalitet, som det du kan købe herhjemme. 

Hav udstyret i orden

Hvis du har mindre børn er dette råd særligt vigtigt, da der ofte følger en masse udstyr med, når man har småbørn i hjemmet. Inden ferien kan det være en god idé at overveje, hvilken klapvogn i skal have med, om i skal have en autostol med hvis I skal leje en bil, eller om I skal finde noget på ferien. Der findes i dag meget udstyr til børnefamilien, der heldigvis kan have flere funktioner, og derfor kan det være værd at overveje, om I skal købe noget nyt udstyr inden ferien. På den måde er I også sikre på, at I har en klapvogn med at god kvalitet, da det ikke er sikkert at I kan finde det på rejsen, selvom det fylder meget på turen frem og tilbage.

Leave A Reply

Your email address will not be published.