Udtryk dig stilfuldt med skjorter i høj kvalitet – og overrask konen med noget til hende

0 381

Dette indhold er sponsoreret.

Når du handler tøj, vil du selvfølgelig gerne ramme noget, der både ser fantastisk ud, udtrykker noget om den, du er, samt er produceret forsvarligt og i gode materialer. Det er som regel også et udmærket pejlemærke, hvis producenten er velbevandret i branchen og har etableret sig som et velrenommeret brand.

Alt sammen kan du få ved at købe dine skjorter fra mærket Eterna. Eterna skjorter er blevet produceret i over 150 år, og således er der altså tale om et tøjmærke, der i dén grad har konsolideret sin plads i markedet og ved alt om, hvad de laver.

Eterna-skjorter er samtidig produceret i 100 % bomuld, så kvaliteten er i orden, og det samme er komforten og holdbarheden. Og så gør det formentlig heller ikke spor, at bomulden i Eterna-skjorter er OEKO-TEX Standard 1000-certificeret, så du altså kan handle og bruge dine Eterna-skjorter med rigtig god samvittighed.

Eterna-skjorter fås i forskellige pasformer – modern fit, comfort fit, slim fit samt super slim fit – og i et hav af forskellige farver og mønstre. Således er der altså uden tvivl en Eterna-skjorte til enhver smag og enhver lejlighed.

Imponér konen med en lækker pelsvest

Når du nu allerede har spendérbukserne på, og du måske synes, at din bedre halvdel også fortjener et nyt indspark til garderoben, kan du overveje, om hun skal overraskes med en lækker pelsvest.

Og skal du virkelig flotte dig, så kig efter en rævepelsvest. Disse fås i det eksklusive segment og er da også produceret af danske fabrikanter, som erhverver sig rævepelsen gennem Kopenhagen Fur eller Saga Fur. Her er kvaliteten således i top, og du kan vide dig sikker på, at hele processen med produktionen af en rævepels vest er forløbet efter bogen.

En rævepels-vest er noget nær den ultimative forkælelse for kroppen, der skal bære den. Den naturlige pels har strålende egenskaber, der eksempelvis sørger for, at din krop kan ånde frit gennem vesten.

Foringen på indersiden af disse lækre rævepels-veste er i de fleste tilfælde viskose, der er et semi-syntetisk stof, som byder på nogle meget fordelagtige egenskaber. Sammenlignet med bomuld ånder viskose rigtig godt, og det føles fantastisk mod huden. Derudover kan det optage cirka dobbelt så meget fugt som bomuld.

Rævepels-veste fås i mange forskellige farver og udtryk. En pelsvest er nemlig ikke bare en pelsvest. Du finder rævepels-veste i afdæmpede, grålige nuancer, og du finder dem i de noget mere iøjnefaldende lyseblå, lilla og pink farver, hvis du gerne vil snuppe opmærksomheden i S-toget.

Leave A Reply

Your email address will not be published.