4 fantastiske ferier til familien

0 727

4 fantastiske ferier til familien

Findes der noget bedre end en sommerferie eller vinterferie i selskab med familien? Det synes vi ikke. Derfor har vi samlet fire gode måder at holde ferie på for hele familien. Udvalget byder på noget for alle og enhver, og du kan vælge én idé, mikse flere eller prøve dem alle sammen i løbet af de kommende år.

Vi har samtidig udvalgt en række fantastiske ferietyper, der byder på forskellige former for transportmiddel. På den måde kan I vælge ud fra, hvad I foretrækker, og hvad der er nemmest for jer. Læs med, og bliv inspireret til den kommende familieferie.

På tog igennem Europa

Interrail har igen vundet danskernes hjerter, og det er også en yderst god og bekvem måde at rejse rundt i Europa på. Her køber du blot en billet til den lange rute gennem Europa, og så kan du stå af og på, hvor du gerne vil. Den store fordel ved denne ferietype er, at du slipper for at sidde i en bil, og i stedet kan I sammen nyde togrejsen med masser af kvalitetstid. Samtidig giver det jer muligheden for at se mange forskellige steder på samme ferie.

Interrail er den perfekte sommerferie for dig, der har nogle større børn. Det kan være nogle lange togture for de små, og derfor anbefaler vi at tage på denne tur, hvis børnene også er med på ideen. Det er samtidig vigtigt, at I husker en rejseforsikring til hele Europa, når I kører afsted. Så er I altid sikret på jeres ferie – og dette gælder også for de tre andre typer af ferie. Find en god rejseforsikring hos Billigste Forsikringer

Bilferie med stil

Når det kommer til bilferien, er der efterhånden et væld af muligheder for at gøre det på sin helt egen måde. Så hvad med at komme afsted på pisterne et dejligt sted i Europa? Der findes mange forskellige steder, der byder på gode pister og luksus, og hvor der er noget for alle i familien. Skiferien er det oplagte valg, hvis I drømmer om en aktiv ferie med plads til afslapning og hyggelige aftener indendørs.

Hvis det er første gang, I skal på ski, er det ofte nødvendigt at alliere sig med en instruktør de første par dage. Det kan I med fordel booke hjemmefra, så I er sikret en instruktør de dage, hvor I ønsker det. I højsæsonen er der stor efterspørgsel efter disse, men ved at booke i forvejen er I sikre på at have en, der står klar til at hjælpe jer.

Den klassiske badeferie

Vi kommer ikke udenom den type ferie, som langt de fleste danskere vælger hver sommer. Den klassiske badeferie kan alt det, en ferie skal kunne, og du har alverdens muligheder for selv at sammensætte en ferie lige efter jeres ønsker. I kan vælge at booke en ferie, der allerede er arrangeret for jer. Denne type er god for jer med små børn, der blot vil have et dejligt sted at være med gode faciliteter.

I kan også vælge at planlægge rejsen selv. Det giver jer nogle flere muligheder for at besøge de steder, I drømmer om, og for at komme ud og være lidt mere kulturelle i forskellige områder. Lej en bil, og kom afsted.

Cykelferien

Trænger I til en sommerferie i det danske land, der byder på mange smukke perler rundt omkring, kan I vælge at kombinere det med en aktiv ferie. Find cyklerne frem, og pak dem godt op, så I kan komme ud i den danske natur. Her finder I mange gode campingpladser, hvor der også er et væld af aktiviteter og forrygende faciliteter for både børn og voksne. For når sommeren er god i Danmark, er det sjældent andre steder, vi hellere vil være.

Leave A Reply

Your email address will not be published.