Campingferie: Her skal du hen, og dette skal du have med

0 1.138

Fuglenes sang vækker dig om morgenen. Du stiger ud af den smalle seng og går direkte i køkkenet. Her brygges morgenkaffen, som du drikker udenfor i de skønne morgentimer. Du mærker en dejlig sommerbrise. Længere hen ad stien leger børn med smil og grin. Overfor dig er en sød familie, som du allerede har hilst på og snakket med. Det er fantastisk at være på campingferie, hvor netop afslapning, natur, familie og andre mennesker er i fokus. Er du – ligesom så mange andre danskere – vild med at campere, kan du i denne artikel få gode idéer til din næste campingtur. Her får du nemlig både råd til, hvor du skal tage hen, og hvad du skal have med på ferien.

Destinationer i Danmark

Det danske land skal ikke undervurderes, og især ikke når det kommer til campingpladser. Der findes et væld af muligheder, og derfor kan man nemt se sig blind på, hvilken destination man skal vælge. Et godt bud er Lolland-Falster. Her får du masser af strand, by og skov, og du har derfor mulighed for at tilpasse feriedestinationen efter din smag. Du kan eksempelvis tage til Fejø Camping, Kragenæs Marina Lystcamp eller Nakskov Fjord Camping.

Vil du hellere udforske det jyske landskab, vil det ideelle sted være omkring Vejle Fjord. Her er der naturskønne omgivelser, og du kan for eksempel tage til Egtved Camping, Fårup Sø Camping eller Hagen Strand Camping.

Udenlandske destinationer 

Da sommervejret i Danmark ikke altid er til at regne med, vælger mange i stedet at campere i udlandet. Her er der igen et væld af rejsedestinationer at vælge imellem, og de mest populære steder er Italien, Frankrig, Tyskland og Kroatien. Områder som Adriaterhavet, Languedoc, Rheinland-Pfalz og Istrien er de mest populære steder i de forskellige lande.

Ønsker man at rejse til Adriaterhavet i Italien, er gode campingpladser Camping Marina di Venezia, Camping Ca Pasquali og Camping Ca’ Savio. Franske Languedoc byder på campingpladser såsom Camping La Sirene, Les Méditerranées Charlemagne og Camping Serignan Plage. Vil man i stedet rejse til Tysklands Rheinland-Pfalz, kan man campere på Camping Zum stillen Winkel, Prümtal-Camping Oberweis og Camping Holländischer Hof. I Istrien i Kroatien kan man besøge pladserne Camping Lanterna, Camping Park Umag og Camping Valkanela. Der er uendelige muligheder, og der er en campingplads til ethvert budget i alle landene.

Hvad skal du have med?

Når destinationen er valgt, og afrejsen nærmer sig, er det tid til at begynde at pakke. Men hvad skal man huske at medbringe på en campingtur? Der er nogle forskellige ting, som gør ferien mere komfortabel, nem og sjov. Først og fremmest skal du sørge for at have campingspejle. Det er en rigtig god idé at købe campingspejle af god kvalitet, da det øger sikkerheden på farten. Derudover skal der medbringes campingstole og campingborde, således at man kan hygge sig sammen. Et campingtelt kan også tages med, hvis man ønsker at få mere plads. Dette kan være et fantastisk afbræk, især hvis campingvognen er af mindre størrelse.

Det kan ligeledes være en god ting at medbringe et læsejl. Dette er især ideelt til dem, som netop ikke medbringer et telt, da man med læsejlet har mulighed for at skærpe for vinden samt skabe mere privatliv. Ydermere er en aluminiumsmåtte et godt supplement til teltet eller foran campingvognen. Især hvis vejret byder på regn, vil denne måtte betyde, at jorden omkring teltet eller vognen ikke synker og mudres til.

Leave A Reply

Your email address will not be published.