Kom godt afsted på jeres næste ferie med børn

0 826

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Står du i den heldige situation, at du har købt en ferie med din skønne familie? Så har du rigtig meget at glæde dig til. Der er dog også en del ting, du bør være opmærksom på, inden I tager afsted. Det vigtige er, hvis du rejser afsted med børn, at du gør dig en del overvejelser om mange af de praktiske ting, som I skal have på plads, inden I kan tage af sted. Her får I nogle gode råd, der kan hjælpe jer med at komme godt afsted på jeres ferie. 

Kom roligt afsted til lufthavnen

Hvis I skal flyve til jeres feriedestination, så skal I også kunne transportere jer hen til lufthavnen. Dette kan godt være en stressende proces, hvis I er mange. Skal du afsted med hele familien, hvor der både er børn og bedsteforældre, så har I formentligt svært ved at få plads til alle i en bil og måske endda to. Det kan ofte betyde, at I skal have flere biler afsted, og så kan I komme hen til lufthavnen på vidt forskellige tidspunkter. Derfor kan leje af bus med chauffør være en rigtig god idé. Leje af bus med chauffør har den fordel, at I ankommer til lufthavnen på samme tidspunkt, og der formentligt er plads til alle i bussen.


Lej en bus med chauffør 

Leje af bus med chauffør sikrer også, at du ikke selv skal koncentrere dig om at køre hen til lufthavnen. Du kan derfor bruge tiden mere fornuftigt. Dette kan eksempelvis være at få styr på de sidste praktiske ting inde i bussen eller slappe af med dem, du holder af, inden I skal flyve. Ved leje af bus med chauffør står du dermed ikke til ansvar for bussen. Det skønne ved leje af bus med chauffør er også, at du heller ikke skal hente bussen ved det pågældende busselskab. Læs mere omkring leje af bus med chauffør via dette link https://www.3bustilbud.dk/lej-en-bus/med-chauffoer/.

Book flybilletter, der passer til børnene

Rejser I med børn, så er det en rigtig god idé at forsøge at bestille flybilletter, der passer ind i jeres barns rytme. Vælger I ikke at tage hensyn til jeres børns rytme, så er der næsten altid garanti for, at I får en rigtig træls flyvetur. Dette gælder ikke kun for jer, men også for resten af flyet. Skal I på en lang flyvetur, kan det være en rigtig god fordel at vælge en flyvetur, hvor der en mellemlanding. Børnene får dermed en ”pause” fra at sidde i fly, og de kan komme ud og lave noget andet. Børns tålmodighed er ofte noget kortere end jer forældres, og de kan hurtigt komme til at kede sig. Det positive ved dette er også, at det ofte er billigere at vælge en flyafgang, der har mellemlandinger. I kan med fordel også tage forskelligt legetøj med i flyet eller mindre bøger, som kan underholde de små, mens I flyver mod jeres ferie. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.